Står du og mangler Plakatrammer til gode priser med hurtig levering? – Så kan du med fordel finder og bestille dine Plakatrammer online på globifix.com. Et sortiment af Plakatrammer der næppe fås større i Danmark til markedets bedste priser! Et udvalg der spænder bredt over Skifterammer fra små A6 Rammer til store Plakatrammer på 100x200 cm.

 

Danmarks største udvalg af Plakatrammer og Skifterammer

 

Et udvalg af Plakatrammer med gennemsigtig for- og bagside, velegnet til skiltning af informationer og budskaber på vinduer og døre.

 

Plakatrammer til vindue, rude og udstillingsvinduer

 

Online på www.globifix.com/handelsudstyr/skiltning/klik-rammer-ophaeng/t-udendor finder du pgs smarte Plakatrammer til udendørs brug. Naturligvis kan disse Plakatrammer også bruges indendørs, men selve Skifterammen er forsynet med en sort skumliste langs kanten, der forhindre indtrængning af vand. Udendørs Skifterammer er også med en bredere aluprofil-kant der griber længere ind over den gennemsigtige plastikplade, for derved bedre at holde fast når det blæser. Med andre ord har vores Udendørs Plakatrammer nogle egenskaber der gør dem optimale for udendørs plakat skiltning.

 

Køb Udendørs Plakatrammer til udendørs brug her

 

Har du brug for en tavle hvor du kan skrive informationer på, så kan en tavle til tuscher og kridt være løsning! Vi har et udvalg tavle og tavlefolie med selvklæbe til ophæng og som er skrivbar med enten kridt eller tuscher til formålet.

 

Ønsker du plakat skiltning på steder, hvor du gerne vil sikrer at dine plakater ikke forsvinder, så kan du med fordele bestille Tyverisikret Plakatrammer og Skifterammer. Her fås en udvalg online fordelt på flere størrelser og varianter, bl.a. en serie af Rammer der låses og åbnes med en unbraco nøgle. Selve låsen holder kanterne lukket og sørger for, at indsatte plakat holdes fast i Skifterammen. Det samme gør sig gældende på en anden serie af Tyverisikret Skifterammer fra Globifix. Her er nøgle blot en anden, nemlig en profilnøgle der skal åbne hver kant på rammen.  

 

Smarte Tyverisikret Plakatrammer og Skifterammer

 

Et flot udvalg af Lysrammer til ethvert formål fås hos Globifix, hvor alle er fremstillet af høj kvalitet med flot LED belysning samt lavt energi forbrug. En LED-ramme der på flotteste vis skaber opmærksomhed omkring de budskaber og informationer der indsattes i lysrammen.

 

Flotte Lysrammer til ethvert formål - Køb Lysrammer her

 

Uanset hvilke Plakatrammer og Skifterammer du bestiller, kan du forvente hurtig levering. Globifix er nemlig lagerførende med alle viste Rammer her på online shoppe globifix.com. Det sikrer os at vi hurtig kan pakke og få afsendt bestilte Plakatrammer, oftest dag til dag! Og har du bestilt Rammer for mere end 999,- ekskl. moms - tilbyder vi Gratis Levering til danske adresser.