Hos Globifix har vi et kæmpe udvalg af Tøjstativer til ethvert formål – Vi har Tøjstativer til professionel brug, fremstillet af høj kvalitet i flot og funktionelt design. Og om du køber Tøjstativ til erhverv eller privat brug, oplever du ingen forskel på vores høje service niveau og hurtige levering samt skarpe priser! Men når du skal købe Tøjstativer, har du sikkert en masse spørgsmål – og dem forsøger vi at besvare nedenfor, og ellers er du mere end velkomme til at kontakte vores kundeservice der sidder klar på mail og telefon.

 

Køb Tøjstativer online hos Globifix.com til gode priser

 

Hvor finder du de bedste Tøjstativer til butik og detailhandel?

Det gør du online på globifix.com – så kort og præcis kan det siges! Vi har opdelt vores sortiment af Tøjstativer efter om de er med eller uden hjul. Så har du brug for et Tøjstativ der mere eller mindre skal stå permanent i butikken, kan du med fordel benytte et stativ uden hjul. Når du vælger et Tøjstativ uden hjul, får du et stativ der står mere stabilt på gulvet, samt med færre dele der kan gå i stykker med tiden. I online shoppen finder du flere forskellige Tøjstativer velegnet til tøjbutikker. Stativer med bøjlestang der kan justeres i højde og længde, enten som lige eller skrå alt efter hvilke produkter der skal fremvises. De fleste Tøjstativer kommer i krom og det er der en god forklaring på. Krom lakering er meget holdbar og tåler en stor slitage af bøjlekroge, så med andre ord får du et Tøjstativ der ser pænt ud med lang levetid.

 

Tøjstativer til gaden – Hvilket Tøjstativ skal du vælge?

Har du en gade der ligger op til din butik, er det sundt fornuft at bruge den til gadeslag. Forstået på den måde, at du bruger din gade til at fremvise og tiltrække kundetrafik for salg. Hertil kan et Tøjstativ men hjul, være et oplagt valg af bruge. Derfor har vi også et stort udvalg af Tøjstativer med hjul her i shoppen på globifix.com – Det du bør overveje som det første når du bestiller Tøjstativer til gaden, er dit behov for transport ind og ud af butikken. Er underlaget af brosten kan du med fordel vælge et stativ med store hjul, gerne Ø10 cm. Du bør altid huske at efterspænde hjulene løbende, da gevindet vil løsne sig når det kører, ellers ødelægges gevindet på hjulene og stativet vil med tiden stå skævt. Er der udsigt til at Tøjstativerne skal stå på gaden og muligvis blive våde, er det fordel at købe Tøjstativer med galvaniseret lakering. Denne type lakering tager længere tid om at ruste, hvormed dine Stativer på gaden ser pænere ud i lang tid. 

 

Har du brug for et Tøjstativ til garderoben?

-Så kan Globifix også hjælpe her! Vi har et flot udvalg af smart garderobe løsninger, med plads til rigtig mange Bøjler. Blandt andet vores populære Garderobestativ i Flexireol serien, hvor du får en alsidig reol med hylder og bøjlestang, fremstillet af høj kvalitet i flot krom design. Reolen kommer med 3 hylder, og har du behov for flere hylder kan de let tilkøbes her, hvilket også er gældende hvis du ønsker hjul på dit garderobestativ. Har du brug for at dit Tøjstativ skal kunne slås sammen og stilles væk i ny og næ, finder du også dette online her. Vi har nemlig Sammenklappelige Tøjstativer i smart design, der let kan slås op og sammen igen, når det ikke er i brug. 

 

Online salg af Tøjstativer til Erhverv og Privat til samme lave priser!

Hos Globifix behandler vi alle ens, for vi vil ligeså gerne høre og hjælpe private mennesker som personer der køber ind til erhvervsbrug. Derfor kan du altid regne med en god og hurtig service når du handle hos os, og altid til lave priser med mængderabat samt mulighed for gratis levering. Lav din bestilling online eller kontakt kundeservice på mail og telefon – Så levere vi dit tøjstativ hurtig og præcis!