Hyldeforkanter er fremstillet af klar plast med klæbe på bagsiden. En klæbe der gør datalisten nemt at fastgøre på en hyldeforkant for let at skilte med priser og produktinformation. Selvklæbende hyldeforkanter er blot en af mange forskellige typer hyldeforkanter vi har i online shoppen globifix.com – Et udvalg der også består af hyldeforkanter med et skinne beslag på bagsiden, velegnet til trådkurve og stabelkurve, som er fremstillet af trådmetal. Dermed kan du få prisskiltning på kurve let og hurtig. Derudover finder du også en list i to mål, som er en holder til prislister med hul og ophængsøjer. Sådan en hyldeforkant med ophængsøjer indbyder til forskellig brug! Tag eksempelvis nogen strips og fastgør hyldeforkanten, hængende under en hylde for prisskiltning.

 

Hyldeforkanter med klæbe er klart vores bestseller indenfor denne kategori.

Og her har vi to forskellige hyldeforkanter fordelt på en lige og vinklet model. Den lige model er rigtig god til hyldeforkanter med produkter der hænger i øjenhøjde. Dermed sikre du dig, at dine produkter altid er synlige med direkte fremvisning. 

(video med lige hyldeforkant) 


Hvor den vinklet hyldeforkant er god at benytte på hylder der sidder længere nede end øjenhøjde. Den bukkede vinkel på bagsiden, sikre nemlig, at hyldeforkanten bliver skrå og bedre ses af dine kunder når blikket glider hen på produkterne. 

(video med vinklet hyldeforkant) 


Begge disse hyldeforkanter fås i forskellige mål med en højde på enten 2,7 cm eller 4 cm. De angivne mål i shoppen er målet på selve holderen til papiret. Længden fås i enten 58,5 cm eller 88,5 cm, og hvis du har brug for en anden længde, kan en plast hyldeforkant let klippes til i mål med en saks.

 

Hyldeforkanter - Køb online her

 

Alle hyldeforkanter som kan ses og købes online er som normalt lagervarer. Det betyder at har vi en bestilling inden kl. 11:00 på en hverdag, kan vi afsende og leverer dine hyldeforkanter indenfor 1-2 hverdage, og bestiller du flere kan du opnå gratis fragt!