Hos Globifix har vi ALT til Rillepanel og Slatwall, og naturligvis et stort udvalg af Varekroge til Rillepanel og Kroge til Slatwall til ethvert formål for ophæng. Her i online shoppen finder du med garanti de Kroge du skal bruge til gode priser og da vi er lagerførende med alle viste Varekroge til Rillepanel og Slatwall kan vi leverer hurtigt dag til dag og med gratis fragt!

 

Køb billige kroge til rillepanel og slatwall online på globifix.com

 

Har I Kraftige Varekroge til Rillepaneler?
Et spørgsmål vi oftest bliver stillet og ja, vi har kraftige kroge til rillepanel og slatwall som er fremstillet af tykkere metal for derved, at kunne opbevarer tungere produkter med fremvisning. Dem finder du også online på globifix.com – hvor de kraftigste er på hele Ø6 mm i tykkelse på længe 20, 25 og 30 cm. Kroge til Rillepanel fremstillet af metal med galvaniseret lakering der tåler meget brug i den moderne butik og detailhandel.

 

Kan jeg købe Billige Kroge til Rillepanel og Slatwall?
Her er svaret ja! Vi har online salg af billige kroge til rillepaneler i forskellige prisklasser hvor alle kan være med. Så har du brug for en billige krog kan du fordel bestille varespyd online på globifix.com – Varespyd fås fra kun 2,50 kroner stykket pakket med 10 stk. Altid på lager med hurtig levering!

 

Hvilke Kroge til Slatwall og Rillepanel sælger I flest af?
De mest populære varekroge til rillepanel og dem vi sælger flest af, er kroge af galvaniseret metal.
Selve fremstillingen med den galvaniserede lakering gør at de kroge er meget robuste og tåler til høj brug i det daglige. En krog der er galvaniseret holder sig pæn i lang tid og tager ikke skade af at, kroge fra produkter køre frem og tilbage på krogen. Det er også de kroge som fås i de fleste længder og tykkelser. Nemlig i længden 5, 10, 15, 20, 25 og 30 cm med enkelt spyd, men også med dobbelt spyd eller med prisarm for prisskiltning.

 

Hvordan bestiller jeg Varekroge til Rillepanel hos Globifix?
Det kan du gøre her online eller via kundeservice på tlf og mail. Online shoppen globifix.com er åben 24/7 året rundt, så her kan du bestille dine rillepanel-kroge når du har tid og lyst og få leveret inden 1-2 hverdage. Vil du bestille via kundeservice eller har spørgsmål til vores produkter, så tøv ikke med at kontakte os, vi hjælper dig gerne!