Mannequinhoved og flamingohoved finder du billigt online på globifix.com – Vi har et flot udvalg af mannequinhoveder i forskellige materialer, bl.a. flamingo, plast, metal og glas som kan bruges til rigtig mange formål.

 

Køb flamingohoved billigt online, vælg mellem herre og dame samt uden hoved!

Vi sælger flamingohoveder til hobby brug i det private hjem, sangskjuler til festlige lejligheder, parykker ved teatre og forestillinger samt mange andre formål. Det gode ved et flamingohoved er selve flamingomaterialet. Et materiale der gør det muligt at stikke nåle i, forme en smule samt male på, så mangler du et hoved til syning kan et flamingohoved være et oplagt valg for dig. I online shoppen har vi flamingohoved i herre og dame model hvor ansigt er markeret tydeligt i flamingoen. Vi har også et lidt mindre hoved hvor ansigtet er udfaset, et hoved der bl.a. kan bruges til fremvisning af børneprodukter i butikken. Har du en butik med salg hovedbeklædning og accessories, kan du med fordel benyttet et mannequinhoved til fremvisningen af dine produkter. Har du salg af smykker og ørestikker, kan du sætte dem fast i flamingohovedet så kunder kan se dem i brug. Du kan også tage et flamingohoved med på loppemarkeder og ved outlet messer, for bedre at kunne præsentere dine produkter. Vi har Danmarks bedste priser på flamingohoveder med online salg fra kun 75,- samt leverer vi hurtigt indenfor1-2 hverdage.

 

Flot glashoved til produktfremvisning, købes online!

Mangler du et glashoved til bl.a. fremvisning af høretelefoner, hatte og andet hovedbeklædning så har vi mannequinhoved af glas til formålet.  Blandt vores flotte udvalg af mannequin hoveder har vi også en enkelt model der er fremstillet af glas, glashovedet er unisex og kan derfor gå til alle produkt typer som henvender sig til herre, dame og små størrelser. Bestil hovedet for kun 155,- her i online shoppen eller via kundeservice, og få lyn hurtigt levering til døren! 

 

Køb mannequin hoved og flamingo hoved billigt online