Med en Foto mannequin fra vores Packshot Mannequiner, får du mulighed for selv at skabe flotte produktbilleder af dine produkter. Salgsbilleder du kan bruge i kataloger, webshop eller andre former for visuel markedsføring og kommunikation.

 

Online på globifix.com har vi et flot udvalg af Foto Mannequiner, der alle er fremstillet af høj kvalitet med mange smarte detaljer der gør foto skydning nemt og enkelt. Et udvalg der byder på herre og dame model i slim-fit, regular-fit samt plus-size, hvor alle er af meget høj kvalitet og smarte detaljer. Har du salg af tøj i små størrelser kan du med fordel købe en slim-fit mannequin til din fotoskydning, hvor regular mannequiner anvendes til normale tøj størrelser med normal pasform. Har du derimod salg af tøj og accessories til dame og mænd i store størrelser, kan du med fordel vælge en plus-size foto mannequin for prof produkt billeder.

 

Nogle af de smarte detaljer der går igen hos alle vores Packshot Mannequiner er blandt andet den medfølgende en usynlig hoved bøjle. En bøjle der er perfekt til fotos af hættetrøjer og lignende. De magnetiske arm fitting gør det super nemt at påklæde dukke og afklæde igen når billederne er taget. Der medfølger også 3 arme sæt i forskellige længder, alt efter om der skal tages billeder af en kortarmet t-shirt eller en langarmet bluse. Halsen på alle foto mannequiner er to delt, som gør det muligt at skyde billeder af tøj og få nakken og mærket med.

 

Den lysegrå farve som foto mannequiner leveres i er nøje udvalg, for at sikre minimalt genskær og refleksion af lys, når der tages billeder. Vil du gerne se og læse mere om vores foto mannequiner, kan du se vores katalog om dette her på linket. Og ved du allerede hvilken photo mannequin du skal bruge, kan du bestille her i online shoppen med gratis fragt og få leveret indenfor 1-2 hverdage.