Prøverum er et vigtig inventar at have i sin butik, så kunder har mulighed for at afprøve produkter inden et køb. Det sikre at kunder kommer hjem med den rigtige varer og er tilfreds med købet, samt skal der ikke bruges tid på retur og bytning af varerne. Derfor har vi også fleres smarte prøverumsløsninger online på globifix.com – eksempelvis gardinstænger U og L formet. Har du en lige væg hvor du gerne vil have monteret et prøverum på, kan vi klart anbefale at du køber en U-formet gardinstang samt forhæng på globifix.com. Har du derimod behov for ophæng af prøverum i et hjørne kan du benytte en L-formet gardinstang til formålet.

 

For at kunderne kan se hvordan tøjet tager sig ud på dem, er det nødvendigt at anskaffe et prøvespejl – også her kan Globifix hjælpe da vi har spejl på hjul samt spejl til væg i vores sortiment. Spejl med hjul er praktisk når du skal flytte spejlet i lokalet, og online finder du to typer spejle med hjul. Et spejl med hjul og vippe funktion samt en anden model med dobbeltsiddet spejl på hjul. I vores sortiment under prøverum har vi også et udvalg af skammel og elefantfod til gode priser, praktisk at have stående i prøverum som kunder kan benytte.

 

Har du ekspedition af kunder i din butik og handel, kan du med fordel bruge en butiksdisk som et centralt sted i butikken, et sted hvor betaling og den afsluttende del af en handel foregår samt et sted hvor kunder altid ved de kan få hjælpe hvis nødvendigt. Vi har i vores sortiment et udvalg af smarte butiksdiske der kan anskaffes til overkommelige priser. Enkeltstående butiksdiske eller moduler der kan sætte sammen på kryds og tværs, og danne den helt rette butiksdisk til lokalet.

 

Har du en butik har du højst sandsynligt også brug for salgsborde til oplægning og fremvisning af produkter. Under salgsborde på globifix.com finder du et udvalg af borde til butik og handel – vi har blandt andet robuste salgsborde med flytbare hjul så du kan køre salgsbordet derhen hvor kundetrafikken befinder sig. I vores sortiment har vi også de populære udstillingspodier der består af 3 cube podier i forskellige størrelse, som kan bruges sammen eller hver for sig. Med sådanne udstillingspodier får du mulighed for at præsenterer og skabe en flot og anderledes produktudstilling – perfekt til udstillingsvinduet!

 

Vi er lagerførende med store dele af vores sortiment af butiksinventar, og kan derfor leverer hurtigt indenfor ganske kort tid – faktisk leverer vi størstedelen af vores bestillinger indenfor kun  1-2 hverdage! Vi tilbyder sågar at leverer ganske gratis direkte til døren, hvis du bestiller for mere end 1499,- ekskl. moms online på globifix.com. 

 

Læs med næste gang, hvor vi går i kast med at beskrive produktområderne: Stativer, Gitter og kurve her på hjemmesiden.