GRATIS FRAGT o/999,- DKK ekskl. moms Køb salgsløsninger online eller via kundeservice Bredt sortiment Køb alt i indpakning, bæreposer, prismærkning online Handel 24/7 Online salg af butiksinventar med hurtig levering Hurtig levering Fortryder du dit køb hos Globifix Returret Vi har gode kundeanmeldelser  Service der virker! Du får altid en god handel hos GlobifixNår du handler hos os vil vi gerne have din feedbackFem stjernet kundeanmeldelserLæs vores kundeanmeldelser Seriøs service hos globifix.com E-mærket sikre dig sikker handel på danske webshopsDansk firma Vi er et dansk firma der leverer salgsfremmende løsninger


Min indkøbskurv

0 vare(r) - 0,00 DKK
Ordrer inden kl. 11:00
afsendes med levering indenfor 1-2 hverdage

» GRATIS FRAGT
på ordrer over 999,- DKK ekskl. moms

T: 0045 6177 7675 | E: info@globifix.com

Search Site

Diske

Butiksdisk i smart design fås her på siden!

Vi har et udvalg af diske til butikker opbygget af moduler der kan sættes sammen efter ønske. Butiksdisk er fremstillet i pænt design med front ud mod butikken samt bagside med hylder og skuffer til opbevaring. Antallet af skuffer og hylder variere efter type butiks disk, det samme gør sig gældende om butiksdisken er med sokkel eller justerbar stillesko. Mangler du butiksinventar til et kasseapparat – Så har vi diske specielt fremstillet til dette. Bordpladen på butiks disk er med kabelskjuler der skjuler ledninger fra eksempelvis betalingsterminal og kasseapparat. Under diske har vi også glasdisk i flot design fremstillet af aluprofiler samt hærdet glas. Glasdisk fås i to varianter med forskelligfarvet profiler i sort eller silver. En butiksdisk af glas er med skydelåge der kan låses – dermed er disken velegnet til udstilling af smykker, ure og andre produkter af høj værdi. Når du køber en glasdisk på globifix.com bliver den leveret samlet – klar til brug.

Komplet butiksdisk i flot design og god kvalitetDisk moduler til butik, showroom Tilbehør til diske - Papirafriver, kabelskjuler etc.

 

1 til 9 ud af 29

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 9 ud af 29

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Liste 

Sorter faldende