GRATIS FRAGT o/999,- DKK ekskl. moms Køb salgsløsninger online eller via kundeservice Bredt sortiment Køb alt i indpakning, bæreposer, prismærkning online Handel 24/7 Online salg af butiksinventar med hurtig levering Hurtig levering Fortryder du dit køb hos Globifix Returret Vi har gode kundeanmeldelser  Service der virker! Du får altid en god handel hos GlobifixNår du handler hos os vil vi gerne have din feedbackFem stjernet kundeanmeldelserLæs vores kundeanmeldelser Seriøs service hos globifix.com E-mærket sikre dig sikker handel på danske webshopsDansk firma Vi er et dansk firma der leverer salgsfremmende løsninger


Min indkøbskurv

0 vare(r) - 0,00 DKK
Ordrer inden kl. 11:00
afsendes med levering indenfor 1-2 hverdage

» GRATIS FRAGT
på ordrer over 999,- DKK ekskl. moms

T: 0045 6177 7675 | E: info@globifix.com

Search Site

Glasmontre - Gulvmodel

Globifix har et stort og flot sortiment af glasvitriner til ethvert udstillingsformål.

Hvad end glasskabet skal bruges til opbevaring i institutioner eller som udstillingsskab til eksklusive produkter. Her på siden finder du alle vores glasvitriner i gulv model, glasskabe der er velegnet til placering på gulvet i lokalet, steder hvor mennesker og kunder færdes og hvor du gerne vil have en pæn udstilling. Vi har glasvitriner i flere varianter der spænder bredt i både pris, kvalitet og design. Har du brug for et billigt udstillingsskab finder du et udvalg, hvor skabet er fremstillet i pænt design dog uden så mange egenskaber, såsom lys m.m. Sådanne glasmontre fås med sort eller hvid melamin på top og bund, samt forsynet med nylon hjul så du kan flyt skabet derhen hvor det gør størst gavn. Vil du ikke gå på kompromis med kvalitet og design, anbefaler vi vores serien af eksklusive glasvitriner – Her får du udstillingsskabe fremstillet af 7 mm hærdet glas, monteret på en robust metal kabinet i enten silver eller sort, udstyret med flot spot belysning og lås. De fleste glasmontre er med hjul og stillesko, så du kan få dem placeret på steder med størst opmærksomhed. For at du nemt kan danne dig et overblik over denne eksklusive serie af glasvitriner har vi fået lavet et online katalog med bladrefunktion – dermed kan du hurtig se alle vitriner og deres egenskaber. Bestiller du en glasvitrine fra denne serie, leverer vi den gratis, samlet og klar til brug – dag til dag.

1 til 9 ud af 24

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 9 ud af 24

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Hvordan kan glasvitriner på gulvet fremme et salg…

Når du benytter glasvitriner får du en unik mulighed for, at skabe en flot og særdeles indbydende præsentation af dine produkter på ethvert tænkeligt sted i butikken. En sådan måde vil uden tvivl skubbe salgsprocessen i den rigtige retning. Vælger du en af de eksklusive glasvitriner fra globifix.com – får du en glasmontre med monteret lys spot og derved mulighed for virkelig at bringe dine produkter i fokus. Ydermere er der lås på næsten alle glasvitriner, så du undgår unødvendig berøring såfremt det ikke ønskes.

 

Hvorfor købe glasvitriner online på www.globifix.com..

Når du bestiller glasvitriner fra vores online shop vil du opleve en service der virker fra start til slut. Du modtager kort efter gennemførelsen en ordreoversigt, hvorefter vi sætter din bestilling i gang. Har vi din bestilling inden kl. 11 på hverdage, afsender vi som regel samme hverdag, hvor levering på adressen forekommer indenfor 1-2 hverdage af fragtmanden. Har du bestilt en glasvitrine fra vores eksklusive serie af glasmontre, vil du opleve at skabet er samlet ved ankomst, og det eneste du skal gøre er at fjerne foliet og tage glasvitrinen i brug.