GRATIS FRAGT o/999,- DKK ekskl. moms Køb salgsløsninger online eller via kundeservice Bredt sortiment Køb alt i indpakning, bæreposer, prismærkning online Handel 24/7 Online salg af butiksinventar med hurtig levering Hurtig levering Fortryder du dit køb hos Globifix Returret Vi har gode kundeanmeldelser  Service der virker! Du får altid en god handel hos GlobifixNår du handler hos os vil vi gerne have din feedbackFem stjernet kundeanmeldelserLæs vores kundeanmeldelser Seriøs service hos globifix.com E-mærket sikre dig sikker handel på danske webshopsDansk firma Vi er et dansk firma der leverer salgsfremmende løsninger


Min indkøbskurv

0 vare(r) - 0,00 DKK
Ordrer inden kl. 11:00
afsendes med levering indenfor 1-2 hverdage

» GRATIS FRAGT
på ordrer over 999,- DKK ekskl. moms

T: 0045 6177 7675 | E: info@globifix.com

Search Site

Glasmontre - Vægmodel

Her på siden har vi glasvitriner og glasmontre til væg.

Få et smart glasskab til ophæng leveret hurtig og kom i gang med din udstilling fra dag til dag. Fra vores serie af eksklusive glasvitriner fås der glasmontre til væg i flot design og høj kvalitet, med mange smarte detaljer som lys og lås. Eksklusiv glasmontre til væg fås i silver og sort, og fremstillet af tykke 7 mm glasplader og hylder – Er uheldet ude og glasset beskadiges undgår du det splinter i 1000 stykker. Foruden den høje kvalitet på glas og kabinet kommer glasskabet med skydelåger, der let kan åbnes og lukkes. Har du fremvisning af produkter med høj værdi, kan det være en god ide at aflås skabet, og undgå unødvendig kontakt. Glasmontre til salg sker på globifix.com eller via kundeservice – vi tilbyder gratis fragt og service der virker.

3 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter faldende

3 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter faldende

3 måder til hvordan glasvitriner til væg kan skabe øget salg…

For det første skal en væg vitrine fastgøres på væggen, og her er det vigtig at selve glasskabet hænger i hovedhøjde med en synlig placering. Netop synligheden og muligheden for, at skabe en flot produktpræsentation i øjenhøjde ud til kunder, er et vigtig salgstrick. Derfor er det også vigtigt, at der gøres noget ud af selve fremvisningen af produkter i glasvitrinen.

 

Bestiller du væghængt glasvitriner den eksklusive serie, får du en væg vitrine med spot belysning i siderne samt fra toppen. Spot der oplyser de indsatte produkter på en pæn måde og bringer ekstra fokus omkring dem. Har du salg af smykker, ure og lignende med reflekterende materialer anbefaler vi du gør brug af glasvitriner med lys.

 

Sørger altid for der er pænt og overskueligt i din butik og andre steder hvor en handel foregår. Det gør det indbydende og nemt for dine kunder, og når kunder føler sig godt tilpas er der kortere vej til en handel. Det hjælper glasvitriner med til, og vælger du eksklusive glasvitriner fra www.globifix.com får du en serie af flotte glasmontre til både gulv, bord og væg i samme design og høje kvalitet. Dermed kan du holde en rød tråd i dit butiksinventar og øge oplevelsen hos dine kunder. Alt sammen noget der skubber salgsprocessen i den rigtige retning.