GRATIS FRAGT o/999,- DKK ekskl. moms Køb salgsløsninger online eller via kundeservice Bredt sortiment Køb alt i indpakning, bæreposer, prismærkning online Handel 24/7 Online salg af butiksinventar med hurtig levering Hurtig levering Fortryder du dit køb hos Globifix Returret Vi har gode kundeanmeldelser  Service der virker! Du får altid en god handel hos GlobifixNår du handler hos os vil vi gerne have din feedbackFem stjernet kundeanmeldelserLæs vores kundeanmeldelser Seriøs service hos globifix.com E-mærket sikre dig sikker handel på danske webshopsDansk firma Vi er et dansk firma der leverer salgsfremmende løsninger


Min indkøbskurv

0 vare(r) - 0,00 DKK
Ordrer inden kl. 11:00
afsendes med levering indenfor 1-2 hverdage

» GRATIS FRAGT
på ordrer over 999,- DKK ekskl. moms

T: 0045 6177 7675 | E: info@globifix.com

Search Site

Salgsdisplays

Køb salgsdisplays her på globifix.com – Velegnet som butiksdisplay og gulvdisplay!

Vi har her på globifix.com et stort udvalg af smarte inventar løsninger, der på den ene eller anden måde kan fremme et salg i enhver butik og handel. Nedenfor finder du to slags standere som kan bygges med tilbehør efter behov og ønsker. En stander med L-fod og en anden stander med T-fod. Begge displaystander står stabilt på gulvet og kan stilles op ad en væg eller fritstående på gulvet. Under tilbehør fås mange forskellige varekrog med enkelt varespyd eller dobbeltspyd, samt hyldebeslag og metalhylder til fremvisning af produkter. Vi har også brochureholder samt skilteholder med magnet som kan fastgøres på displaystander for opbevaring og fremvisning af kataloger og skiltning. De mange muligheder der med et salgsdisplay gør, anvendelsesmuligheder mange. Har du eksempelvis et produkt der skal forhandles i en butik, kan du med salgsdisplays byg din egen gulvdisplay, sæt den op i butikken og få gang i præsentation og salg. Du kan også fint købe flere standere og sæt dem op ved siden af hinanden, for på den måde at brug salgsdisplays som butiksdisplay i lokalet. Har du spørgsmål til salgsdisplay eller andet her på siden globifix.com, så tøv ikke med at kontakte kundeservice der sidder klar på mail og telefon.

Salgsdisplays - Vælg stander og byg din egen salgsdisplaysTilbehør til salgsdisplays - kroge, hylder, brochureholder m.m.

 

1 til 9 ud af 26

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 9 ud af 26

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Liste 

Sorter faldende