GRATIS FRAGT o/999,- DKK ekskl. moms Køb salgsløsninger online eller via kundeservice Bredt sortiment Køb alt i indpakning, bæreposer, prismærkning online Handel 24/7 Online salg af butiksinventar med hurtig levering Hurtig levering Fortryder du dit køb hos Globifix Returret Vi har gode kundeanmeldelser  Service der virker! Du får altid en god handel hos GlobifixNår du handler hos os vil vi gerne have din feedbackFem stjernet kundeanmeldelserLæs vores kundeanmeldelser Seriøs service hos globifix.com E-mærket sikre dig sikker handel på danske webshopsDansk firma Vi er et dansk firma der leverer salgsfremmende løsninger


Min indkøbskurv

0 vare(r) - 0,00 DKK
Ordrer inden kl. 11:00
afsendes med levering indenfor 1-2 hverdage

» GRATIS FRAGT
på ordrer over 999,- DKK ekskl. moms

T: 0045 6177 7675 | E: info@globifix.com

Search Site

Væginventar

Slatwall butiksinventar / væginventar til gode priser finder du her på siden globifix.com

Nedenfor i kategorien Slatwall har vi alt til rillepanel lige fra flotte vægplader, smarte gondoler og tilbehør. Så står du og mangler nyt eller supplerende inventar til butik eller showroom – Så køb Slatwall her og få et fleksibelt og flot inventar system der kan bruges i enhver handel. Vægplader fås i mange farver hvor målene normalt er på 60 X 120 cm eller 120 X 120 cm, rillepaneler er fremstillet af MDF og derved lettet er tilpasse i mål. Når to styks Slatwall vægplader sættes ovenpå hinanden opnås en højde på 240 cm, hvilket er et passende mål med plads til fremvisning af produkter. De fleste af rillepanel er med 10 cm rille afstand, hvilket gør muligheder mange da tilbehør næsten kan fastgøres hvor som helst på vægpladen. Når Slatwall er monteret på væggen kan sideliste fastgøres på siden og skabe en pæn afslutning samt fastholde alu-lister i rillerne. Når du køber rillepaneler og gondoler kan alt tilbehør bruges herpå. Derved kan du bruge kroge til ophæng, fronthæng og bøjlestang på både vægplader og de gondoler der er opstillet rundt i butikken. Leder du efter butiksinventar der optager meget lidt plads i butikken – Så kan vi anbefale Wall-fitx. Et elegant inventar system der er opbygget på et lille grund-modul der let monteres på væggen, hvorefter tilbehør kan fastgøres. Få monteret bøjlestang eller fronthæng på væggen, og fremvisning tøj og kollektioner i butikken. Har du spørgsmål til Slatwall eller andet under væginventar så tøv ikke med at kontakte kundeservice på telefon eller mail.

Stort udvalg i SlatwallWall-fitx et fleksibelt vægsystem med mange mulighederVægspyd / vægfronthæng til ethvert formål

 

1 til 9 ud af 263

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 9 ud af 263

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Tre gode tips til valg af butiksinventar…

Står du og skal indkøbe butiksinventar til en helt ny butik eller til noget eksisterende inventar system, så hjælper vi mere end gerne med butiksinventar til gode priser og hurtig levering. Har du brug for råd og vejledning, så tøv ikke med at kontakte kundeservice på mail eller telefon, eller læs mere nedenfor og alle vores blog-indlæg om butiksinventar.

 

Hvad skal du være opmærksom på når du vælge butiksinventar?

Når du vælger inventar til din butik er det en god ide, at få et system der virker i hele butikken. Et inventar system der virker på vægge, gulv, diske, stativer osv. Dermed får du et gennemgående look i butikken, hvor tilbehør som kroge, bøjlestænger, hylder m.m. kan bruges over hele butikken. Så med andre ord, skal du sikre dig at dit butiksinventar er fleksibel og kan håndtere udskiftning af produkter i dit sortiment. Et fleksibelt inventar system, tillader også forandring og fornyelse for små penge. Så med små penge kan du indikere overfor dine kunder, at her i butikken sker der noget nyt.

 

Hvorfor skal du vælge Rillepanel & Slatwall som butiksinventar?

Med Rillepanel og Slatwall får du et fleksibelt og flot butiksinvetar system, og derfor skal vi vælge dette inventar til din butik og handel! Med Rillepanel og Slatwall fra Globifix, får du et stort udvalg af panelplader til vægge og stativer til gulve. Du kan benytte Rillepaneler alle steder i butikken og dermed skabe det gennemgående look og fleksibel indretning som før nævnt, er så vigtig for en moderne butik. Det store udvalg af tilbehør til Slatwall og Rillepanel her i online shoppen gør, at inventaret kan bruges til alle brancher. Vi er lagerførende med alt i denne kategori, og kan derfor levere hurtigt fra dag til dag. Så mangler du Rillepanel til en hel butik, eller blot nogen ekstra kroge så kan vi afsende en bestilling hurtigt med levering indenfor 1-2 hverdage.

 

Wall-fitx – Flot inventar til bestemte områder i butikken.

Har du en bærende mur stolpe i din butik eller et væg område, hvor du gerne vil have fremvist nogen produkter på et fronthæng – Så er Wall-fitx løsningen! Med dette inventar system, får du et lille beslag der måler 4,5 X 4,5 cm hvortil et flot udvalg af kroge, fronthæng, hylder, bøjlestænder passer på. Alt sammen i metal med flot mat krom belægning. Så med Wall-fitx kan du udnytte alle dine kvardratmeter i butikken og skabe en flot fremvisning af produkter der sælger!