GRATIS FRAGT o/999,- DKK ekskl. moms Køb salgsløsninger online eller via kundeservice Bredt sortiment Køb alt i indpakning, bæreposer, prismærkning online Handel 24/7 Online salg af butiksinventar med hurtig levering Hurtig levering Fortryder du dit køb hos Globifix Returret Vi har gode kundeanmeldelser  Service der virker! Du får altid en god handel hos GlobifixNår du handler hos os vil vi gerne have din feedbackFem stjernet kundeanmeldelserLæs vores kundeanmeldelser Seriøs service hos globifix.com E-mærket sikre dig sikker handel på danske webshopsDansk firma Vi er et dansk firma der leverer salgsfremmende løsninger


Min indkøbskurv

0 vare(r) - 0,00 DKK
Ordrer inden kl. 11:00
afsendes med levering indenfor 1-2 hverdage

» GRATIS FRAGT
på ordrer over 999,- DKK ekskl. moms

T: 0045 6177 7675 | E: info@globifix.com

Search Site

Slatwall

Med Slatwall / Rillepanel får du et fleksibelt og flot inventar system til din butik og handel.

Vi har her på globifix.com et kæmpe udvalg af slatwall vægpaneler og rillepanel tilbehør til gode priser og hurtig levering. Rillepaneler lever i den grad op til nutidens høje krav til design, funktionalitet og kvalitet i den moderne butiksindretning. Når vægpaneler er opsat på væggen og stativer med rillepanel er på plads i butikken, tillader det store sortiment af tilbehør et alsidigt brug. Et alsidigt brug skal forstås på den måde, at i nutidens detailhandel kommer der hele tiden nye varer der skal gøres plads til med en flot fremvisning. Et butiksinventar system som Slatwall / Rillepanel indbyder til løsninger af disse opgaver, og giver dig de bedste muligheder for en god handel i hverdagen. Har du spørgsmål til slatwall eller rillepaneler så tøv ikke med at kontakte kundeservice der altid sidder klar på mail og telefon.

Slatwall vægplader til gode priser - Stort udvalg Slat-tile - Flot og unik vægbeslag til SlatwallKøb slatwall gondoler online til gode priserStort tilbehør udvalg til Slatwall / Rillepanel

 

1 til 9 ud af 249

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 9 ud af 249

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Hvordan får du et flot og fleksibelt butiksmiljø…

Det gør du at anvende Slatwall & Rillepanel som butiksinventar i din butik og handel, så kort og præcis kan det siges! Med Saltwall får du et butiksinventar system der kan bruges i hele butikslokalet, lige fra væg til gulv til lager. Rillepaneler fås i mange varianter, både i farve, mål og rilleafstand. Så der er rig mulighed for at få det helt rigtige design look i butikken samtidig med, at butikslokalet bliver fleksibelt og omskiftelig til den moderne detailhandel. Den store fleksibilitet kommer til udtryk når Slatwall pladerne er monteret på væggen, for der efter har man en hel væg hvor alverdens Rillepanel tilbehør kan sættes fast og flyttes rundt efter behov. Rillepanel tilbehør som hylder, skohylder, bøjlestang og fronthæng til ophæng, varekroge og spyd til mange produkter osv. Alt det her tilbehør passer også på Slatwall stativer og gulv gondoler som også er udstyret med riller. Desuden finder du også det smarte Slat-tile online på globifix.com – Et beslag der måler 20x17,4 og designmæssigt rigtig flot. Brug Slat-tile på steder hvor du ønsker en variation på væggen, eventuelt ved butiksdisken hvor du med Slat-tile kan skabe et flot mønster på væggen samtidig med at den kan bruges til fremvisning. Nedenfor kan du se eksempler på butiksinventar med Rillepanel og Slatwall samt Slat-tile, flot butiksmiljø der sælger! 

 

Køb flot og billig Slatwall og Rillepanel plader her

 

Flot og moderne butiksmiljø med Slat-tile


Er det let at montere Slatwall & Rillepanel plader på væggen…

Det er faktisk ret så nemt, at monterer Slatwall og Rillepaneler fast på væggen. Vi har salg af Slatwall plader på 120 cm i højden, hvilket er et mål der bedre kan håndteres når de skal monteres. Skal der bruges et større mål i højden kan to plader eller flere, let sættes ovenpå hinanden for derved, at opnå en højde på 240 cm osv. Rillepanel plader fastgøres ved siden ad hinanden så sporerne flugter sammen på langs, hvilket også klart ser pænest ud. Vi har lavet en lille monteringsvejledning der viser hvordan Slatwall og Rillepanel skal monteres på væggen, som kan ses nedenfor.

 

Montering af Slatwall trin 1

Billede 1

Trin 1:

1.1   Start med at afkrydse hvor hullerne skal være i rillesporene (se billede 2)

 

1.2   Herefter broers der med et undersænket broer hoved.

Montering af Slatwall trin 2

Billede 2

Trin 2:

2.1 Skal der bruges rawplugs i væggen, skal de monteres. Rawplugs anbefales ved høj vægt samt gipsvæg og andre porøse vægge.

 

Ved ujævne vægge anbefaler vi at der benyttes forskallingsbrædder på væggen, hvorpå Slatwall monteres for at opnå en jævn Slatwall væg. Afstand mellem væg og Slatwall i siderne kan skjules med sidelister.

 

2.2 Sæt pladen på væggen og broer første skrue i det øverste hjørne, så skruens hoved går i det undersænket og flugter med rillesporet.

 

2.3 Sørge for at pladen hænger lige i vater og broer herefter næste skue i det andet hjørne øverst.

 

2.4 Nu broers der skruer i alle huller så pladen hænger stabilt på væggen.

 

2.5 Efterfølgende indsættes de medfølgende alulister i rillerne henover skruerne så de skjules.


Du har nu monteret en Slatwall vægplade.


Montering af Slatwall trin 3

Billede 3

OBS!

Ved meget høj vægt belastning, anbefales rawplugs og montering af skruer direkte i alulisterne som vist på billede 3     


Kan alt Rillepanel tilbehør brugs sammen…

Ja, det kan det mere eller mindre. Vi kan dog ikke garantere det, for Slatwall og Rillepaneler fremstilles af mange forskellige producenter i verden, hvor nogen benytter en lidt anden form på alulisten – hvilket så gør at beslaget på Rillepanel tilbehør ikke passer der i. Men det er meget sjældent vi oplever dette problem med alt vores tilbehør, som varekroge, skohylder, akrylbokse og kasser til Rillepanel, metal hylder m.m.

 

Hvad er leveringstiden på Slatwall plader & Rillepanel tilbehør…

Vi er lagerførende med stort set alt Slatwall & Rillepanel, der kan købes her i online shoppen globifix.com – Hvilket betyder, at har vi en bestilling inden kl. 11:00 kan vi afsende og leverer direkte til døren indenfor 1-2 hverdage. Og hvad koster leveringen så? Ja, den er faktisk gratis hvis du køber mere end 10 rillepaneler eller for over 999,- ekskl. moms, stadigvæk med samme hurtige leveringshastighed. Eksemplevis kan du købe billige Rillepaneler og Slatwall her, ved at købe 10 stk. plader med L/alulister til en stykpris fra kun 325,- og mulighed for mængderabat ved 25 stk. til kun 275,- Det er billigt!