GRATIS FRAGT o/999,- DKK ekskl. moms Køb salgsløsninger online eller via kundeservice Bredt sortiment Køb alt i indpakning, bæreposer, prismærkning online Handel 24/7 Online salg af butiksinventar med hurtig levering Hurtig levering Fortryder du dit køb hos Globifix Returret Vi har gode kundeanmeldelser  Service der virker! Du får altid en god handel hos GlobifixNår du handler hos os vil vi gerne have din feedbackFem stjernet kundeanmeldelserLæs vores kundeanmeldelser Seriøs service hos globifix.com E-mærket sikre dig sikker handel på danske webshopsDansk firma Vi er et dansk firma der leverer salgsfremmende løsninger


Min indkøbskurv

0 vare(r) - 0,00 DKK
Ordrer inden kl. 11:00
afsendes med levering indenfor 1-2 hverdage

» GRATIS FRAGT
på ordrer over 999,- DKK ekskl. moms

T: 0045 6177 7675 | E: info@globifix.com

Search Site

Dispensere

Askebæger, hundeposer og skraldespande til gode priser finder du her på globifix.com

Dispensere har til fordel at tilbyde service og holder områder med kundetrafik rent og præsentabelt. Det er god service at få ophængt et udendørs askebæger hvor kunder kan ryge og kom af med deres cigaretter. Derfor har vi på globifix.com et udvalg af udendørs askebæger i pænt og funktionelt design. Mangler du blot et billigt askebæger kan det købes online i webshoppen for kun 329 kr. med hurtig levering. Under dispensere fås standere i sort eller stål der er universale og kan bruges til ophæng af udendørs askebæger samt forslagskasse i A4 og A3 eller holder til hundeposer. Mangler du en affaldspand i flot design til udendørsbrug – Så har vi her på siden spande til affald der kan bruges i enhver handel. Vil du gerne undgå hundelorte på bestemte områder, kan du med fordel tilbyde hundeposeholder og hundeposer til opsamling – Husk at placere en affaldspand i nærheden så folk nemt og hurtig at kan komme af med opsamlet hundeposer igen. Køb udendørs askebæger online eller via kundeservice - Til gode priser.

Køb askebæger billigt her - Velegnet som udendørs askebægerOnline salg af affaldsbeholder og skraldespande billigtHundeposer billigt online - Køb hundeposer og posedispenser her

 

1 til 9 ud af 44

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 9 ud af 44

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Hvorfor bruge udendørs askebæger, hundeposer og skraldespande…

Med dispensere fra Globifix får du mulighed for at tilbyde forskellige beholder der holder miljø og områder rene og præsentabel. Få eksempelvis monteret et askebæger udendørs på væggen så kunder og besøgende nemt kan komme af med deres cigaretter og affald. Dermed undgås det, at cigaretskodder bliver et synligt billede på grunden.

 

Hvor skal du placere hundeposer og holder til hundeposer…

Når du gør det nemt for hundelufter, at anskaffe hundeposer øger du chancen for et rent miljø, så det ikke flyder med hundelorte på jorden. Derfor skal hundepose-holder opsættes på synlige steder og altid være opfyldt med poser – Vi har online salg af hundeposer samt hundeposeholder, og tilbyder muligheden for at bestille delene særskilt, så når du løber tør for poser kan du hurtig bestille ekstra hundeposer og få tilsendt fra dag til dag. Du finder også smarte standere her på globifix.com – standere der kan monteres på jorden, hvorpå hundepose holder kan fastgøres og fremstår flot og synlig.

 

Hvor hurtigt kan udendørs askebæger leveres…

Vi er som udgangspunkt lagerførende med alle viste askebæger her på shoppen, det betyder at har vi en bestilling inden kl. 11:00 afsender vi som regel samme hverdag hvor fragtmanden leverer pakken dagen efter – med andre ord fra dag til dag. Bestiller du for 999,- eller derover leverer vi askebæger, hundeposer, skraldespande og alt andet i din bestilling med gratis fragt.