GRATIS FRAGT o/999,- DKK ekskl. moms Køb salgsløsninger online eller via kundeservice Bredt sortiment Køb alt i indpakning, bæreposer, prismærkning online Handel 24/7 Online salg af butiksinventar med hurtig levering Hurtig levering Fortryder du dit køb hos Globifix Returret Vi har gode kundeanmeldelser  Service der virker! Du får altid en god handel hos GlobifixNår du handler hos os vil vi gerne have din feedbackFem stjernet kundeanmeldelserLæs vores kundeanmeldelser Seriøs service hos globifix.com E-mærket sikre dig sikker handel på danske webshopsDansk firma Vi er et dansk firma der leverer salgsfremmende løsninger


Min indkøbskurv

0 vare(r) - 0,00 DKK
Ordrer inden kl. 11:00
afsendes med levering indenfor 1-2 hverdage

» GRATIS FRAGT
på ordrer over 999,- DKK ekskl. moms

T: 0045 6177 7675 | E: info@globifix.com

Search Site

Papirsposer

På denne side finder du vores lækre kvalitets sortiment af papirsposer med hurtig levering!

Vi kan her hos globifix.com tilbyde et bredt udvalg af papirsposer, du finder dem i skønne farver, flere størrelser samt med eller uden print og motiver på. Vi kan også tilbyde nogle genbrugs papirsposer og du kan derfor være med til at værne mere om vores miljø. Vi garanterer for en høj kvalitet af alle vores papirsposer, samt et altid stort udvalg. Find de lækre papirsposer i farver som blandt andet chokolade, hvid, fuchsia, limegrøn og mange andre skønne farver. Hos os finder du papirsposer til ethvert koncept og miljø. Se nedenfor vores dejlige sortiment, og vælg blandt vores udvalg lige den størrelse og farve du ønsker dine papirsposer til butikken skal være i!

Papirsposer med mønster - Flot designet poserEnsfarvet papirsposer der kan bruges i enhver handel

 

1 til 9 ud af 79

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 9 ud af 79

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

FAQ – De 3 mest stillede spørgsmål om papirsposer…

Vi har her oplistet de 3 mest stillede spørgsmål som vi bliver spurgt idn til omkring vores papirsposer, der alle kan købes her i online shoppen. Får du ikke lige svar på dine spørgsmål nedenfor, er du mere end velkommen til at kontakte kundeservice på mail og telefon.

 

Hvad er en normal størrelse på papirsposer?

Størrelsen på papirsposen kommer naturligvis an på hvad de skal bruges til. Om det er til sko æsker, vin, tøj eller andet skal de passe i mål. Men det kan også være du har en masse forskellige produkter i mål, og gerne vil have en papirspose i normal størrelse der kan gå til det meste. Her kan vi anbefale vores papirsposer i målene B24xH31 cm og B35xH44 cm, så har du de to bæreposer liggende i butikken er du dækket godt ind og kan tilbyde en god service overfor dine kunder.

 

Hvor kraftige er en papirpose?

Det er meget forskelligt, hvilket skyldes papirsposer fås i forskellige papirmaterialer. Her er kraftpapir og coatedpapir de mest anvendte papir til fremstilling af papirsposer som kan købes her på webshoppen. En bærepose af kraftpapir er normalt fremstillet af 100 gram papir, som er en god kraftig papirspose. Hvor coated papirsposer i brilliant farver ligger på 140 gram papir tykkelse. Når alt kommer til alt, så får du altid gode papirsposer til gode priser på globifix.com – og skulle du fortrude dit køb om gerne vil returnere eller ombytte til en anden papirspose, så har du altid 14 dages returret hos os, samt service der virker.

 

Kan jeg få logo tryk på papirsposer?

Det korte svar er nej – da vi ikke har mulighed for at leverer bæreposer med tryk. Men du er altid velkommen til at bestille papirsposer og plastikposer her hos os og få dem leveret hurtigt fra dag til dag. Vi har flere der bestiller bæreposer og selv sætter et klistermærke med logo på deres poser inden de bruges i butikken.