GRATIS FRAGT o/999,- DKK ekskl. moms Køb salgsløsninger online eller via kundeservice Bredt sortiment Køb alt i indpakning, bæreposer, prismærkning online Handel 24/7 Online salg af butiksinventar med hurtig levering Hurtig levering Fortryder du dit køb hos Globifix Returret Vi har gode kundeanmeldelser  Service der virker! Du får altid en god handel hos GlobifixNår du handler hos os vil vi gerne have din feedbackFem stjernet kundeanmeldelserLæs vores kundeanmeldelser Seriøs service hos globifix.com E-mærket sikre dig sikker handel på danske webshopsDansk firma Vi er et dansk firma der leverer salgsfremmende løsninger


Min indkøbskurv

0 vare(r) - 0,00 DKK
Ordrer inden kl. 11:00
afsendes med levering indenfor 1-2 hverdage

» GRATIS FRAGT
på ordrer over 999,- DKK ekskl. moms

T: 0045 6177 7675 | E: info@globifix.com

Search Site

Mærkning

På globifix.com finder du alt til mærkning af produkter i enhver handel.

Vi har de populære størrelsesmærker og størrelsesadskiller til opdeling af tøj og kollektioner når produkterne hænger i butikken eller showroomet. Tøjopdeler fås i rund og aflanget model, sort eller hvid hvor størrelsen er synlig. Har du brug for størrelsesmærker til bøjlekrog har vi også dette. Størrelsesmærker til tøjbøjler fås i flere varianter der alle kan købes online med hurtig levering. Mangler du redskaber til tekstilmærkning, kan en tekstilpistol være løsningen. En tekstilpistol er netop velegnet til tekstilmærkning for prismærkning på tøj og kollektioner. Brug en standard tekstilpistol, pins og mærkater, for at gøre det nemt for kunden at finde informationer om produktet. Har du evt. salg af sko og lignende kan strips være en måde at fastgøre et prisskilt på varen. Køb strips online og vælge strips med perler eller uden i forskellige længder. Leder du efter en billig prispistol - Så find og køb prispistol online, inklusive prisetiketter der er klar til brug. Løber prispistolen tør for blæk kan ekstra blækruller købes online i webshoppen. Nedenfor har vi gule etiketter og prisetiketter til prisskiltning ved tilbud og udsalg. Brug rabatmærker som prisskilt og fortæl kunderne at denne varer er nedsat med 25% / 50% eller 75% etc. Prisetiketter på rulle er alle med klæbe der gør priskiltning nemt, og bliver varen ikke solgt kan det påsat prisskilte let fjernes igen.

Mærker til opdeling af varerSkilt med dit budskab via tekstilerFå mærket dine tekstilprodukter Strips med og uden perle låsPrismærkning af produkterFlere typer af mærker og etiketterVis nedsatte pris i procentSkilt med nedsatte produkter i kr.

 

1 til 9 ud af 219

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 9 ud af 219

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende