GRATIS FRAGT o/999,- DKK ekskl. moms Køb salgsløsninger online eller via kundeservice Bredt sortiment Køb alt i indpakning, bæreposer, prismærkning online Handel 24/7 Online salg af butiksinventar med hurtig levering Hurtig levering Fortryder du dit køb hos Globifix Returret Vi har gode kundeanmeldelser  Service der virker! Du får altid en god handel hos GlobifixNår du handler hos os vil vi gerne have din feedbackFem stjernet kundeanmeldelserLæs vores kundeanmeldelser Seriøs service hos globifix.com E-mærket sikre dig sikker handel på danske webshopsDansk firma Vi er et dansk firma der leverer salgsfremmende løsninger


Min indkøbskurv

0 vare(r) - 0,00 DKK
Ordrer inden kl. 11:00
afsendes med levering indenfor 1-2 hverdage

» GRATIS FRAGT
på ordrer over 999,- DKK ekskl. moms

T: 0045 6177 7675 | E: info@globifix.com

Search Site

Mannequiner - Børn

Køb børnemannequin, børnegine og mannequin barn online her på globifix.com!

Vi har et udvalg af eksklusive børnemannequiner fremstillet af høj kvalitet i flot detaljeret design. Har du salg af børnetøj, kan du med stor fordel få fremvist et komplet sæt tøj på en af vores eksklusive børnemannequiner, med udstilling i butikken. Når du skaber en pæn udstilling af dine produkter, skaber det opmærksomhed og trafik til butikken og dermed øget salg. Vores ’YN’ serie af mannequindukker i ung alder fås som pige og drenge mannequiner i forskellige positioner. Alle børnemannequindukker i denne serie har valgfrie parykker som er hånd fremstillet ned til mindste detalje. Du kan med andre ord, selv vælge hvilket udtryk din mannequin skal have så det passer helt perfekt til din handel. Eksklusive børnemannequiner fås i alderen 2 år, 4 år, 6 år, 8 år og 10 år samt teenage dreng og pige. Vi tilbyder på globifix.com mængderabat, gratis fragt og hurtig levering fra dag til dag. Har du spørgsmål til en af vore mange mannequindukker, så tøv ikke med at kontakte kundeservice på telefon eller mail.

1 til 9 ud af 35

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 9 ud af 35

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Få hjælp til at sælge dit børnetøj og børneprodukter med børnemannequiner…

Med børnemannequiner fra Globifix, får du en hjælpende hånd i det daglige salg og fremvisning af dit børnetøj og børneprodukter. Vores premium mannequiner tager sig rigtig flot ud i enhver udstilling, og gør det nemmere at få solgt de udstillede produkter. Om det er dame, herre eller børnetøj du har salg af, så har vi de mannequiner her i online shoppen globifix.com som du skal bruge med hurtig levering. Vores børnemannequiner i denne kategori, kendetegnes på en meget høj kvalitet hvor der virkelig er arbejdet på detaljerne og den flotte finish som tydeligt ses på børnegine. Vi har et udvalg af børnemannequiner der er meget naturtro, i både hudfarve og form. Til disse mannequindukker er det muligt at tilkøbe håndlavet parykker, som kan styles individuelt efter behov og ønske. Parykken giver også mulighed for at bestemme køn på børnegine, så hvis du ønsker drenge mannequiner og pige mannequiner tilkøber du bare paryk derefter. Vores nyeste børnemannequiner i farven taupe, tillader en mere spændende og aktiv udstilling. Her fås nemlig en børnegine der kan placeres på en gynge, og en anden børnemannequin der tager armbøjninger, eller hvad med en mannequin der holder en hulahopring. Med andre ord, bliver det meget nemmere at vise og sælge gymnastik redskaber og lignede produkter i en butik og showroom. Er du mere på udkig efter børnemannequiner med hoved til gode priser, men hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet og design, kan vi anbefale du bestille børneginer fra vores YS-serie. En mannequin serie i lys-brun elfenben farve med flotte detaljer på hoved, ansigt og krop.

 

Børnemannequiner af allerhøjeste kvalitet og design 

 

Hvor er det bedst at placere børnemannequiner i butikken?...

Det korte svar er, der hvor din kundetrafik befinder sig. Det er stedet hvor dine børnemannequiner gør størst gavn i færden på at sælge dit børnetøj og børneprodukter.
Derfor bruges mannequiner oftest uden på gaden eller i butiksvinduet, hvor de er synlige overfor forbigående mennesker der er potentielle kunder. Du kan også med fordel benytte børnemannequiner fra den samme serie, hvor design og kvalitet er ens. Det medvirker til at opretholde et ens design og rødtråd i din butik og handel.

 

Online salg af børnemannequiner til gode priser

 

Hvornår kan en børnemannequin leveres?...

Står du og mangler børnemannequiner her og nu, det kan være til din butik, messe eller til et andet formål så fortvivl ikke. Globifix er nemlig lagerførende med stortset alle børnemannequiner vist her i shoppen globifix.com. Det betyder, at har vi din bestilling på mannequindukker inden kl 11:00, afsender vi med levering indenfor 1-2 hverdage. Vi tilbyder oven i købet gratis fragt hvis du bestiller varer for over 999,- ekskl. moms. Altid nemt & hurtigt med service der virker!

 

Teenage mannequiner i dreng og pige - Køb online