GRATIS FRAGT o/999,- DKK ekskl. moms Køb salgsløsninger online eller via kundeservice Bredt sortiment Køb alt i indpakning, bæreposer, prismærkning online Handel 24/7 Online salg af butiksinventar med hurtig levering Hurtig levering Fortryder du dit køb hos Globifix Returret Vi har gode kundeanmeldelser  Service der virker! Du får altid en god handel hos GlobifixNår du handler hos os vil vi gerne have din feedbackFem stjernet kundeanmeldelserLæs vores kundeanmeldelser Seriøs service hos globifix.com E-mærket sikre dig sikker handel på danske webshopsDansk firma Vi er et dansk firma der leverer salgsfremmende løsninger


Min indkøbskurv

0 vare(r) - 0,00 DKK
Ordrer inden kl. 11:00
afsendes med levering indenfor 1-2 hverdage

» GRATIS FRAGT
på ordrer over 999,- DKK ekskl. moms

T: 0045 6177 7675 | E: info@globifix.com

Search Site

Brochureholder - T/udendørs

Køb smarte brochureholder udendørs til gode priser, mængderabat og gratis fragt.

Vi har et udvalg af populære brochureholder udendørs, velegnet til udendørs brug med låg og boks af klar akryl. Den klare akryl gør indsatte brochurer synlige overfor kunder og modtager, samt låget holder dem fri for regn og snavs. Dermed kan du trygt og sikkert ophænge og fremvise brochurer udendørs, så de er tilgængelig døgnet rundt. Nedenfor på siden finder du også en brochureholder udendørs i visitkort mål, perfekt til ophæng ved hoveddøren til dit firma som kunder let kan komme til. Vi har naturligvis også brochureholder udendørs i a6, m65, a5 og a4 mål hvor a6, a5 og a4 fås i 2 varianter, med plads til ekstra mange brochurer. På alle holdere er der huller i bagsiden så montering gøres let med skruer og lignende. Du kan også fastgøre noget selvklæbende tape på bagsiden så du undgår at lave huller i vægfacaden, når du opsætte brochureholder udendørs. Har du spørgsmål til vores produkter eller andet vedrørende en handel, er du mere end velkommen til at kontakte kundeservice på mail eller telefon der sidder klar til at hjælpe.

9 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter faldende

9 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Hvilke situationer er brochureholder udendørs det bedste valg?...

Har du brochurer, kataloger og flyers som du gerne vil giver mulighed for dine besøgende, at kunne tilgå på alle tænkelige tidspunkter, så er brochureholder til udendørs brug løsningen til dig. Vores udendørs brochureholder er nemlig fremstillet af god kvalitet, der tåler det danske vejr. Den gennemsigtige akryl gør det muligt at skilte med indholdet så det altid er synligt overfor besøgende. Låget på brochureholder er med til at holde de opbevaret brochurer og kataloger tørre for regn og snavs. Online her på siden, finder du brochureholder udendørs til a6, m65 (flyers), a5, a4 og udendørs visitkortholder. Så ønsker du brochurer og kataloger udenfor, så er udendørs brochureholder det optimale valg!


Hvor kan du hænge en brochureholder udendørs?...

Med huller i bagsiden på brochureholderen, kan du stort set få ophængt en brochureholder udendørs ethvert som helst sted du ønsker. Hvis du ikke ønsker at broer huller i væggen, kan du også bruge lidt dobbeltklæbende tape for montering. Sørg blot for at brochureholderen sider godt fast på væggen, så den ikke falder ned og går i stykker. Det bedste sted at ophænge en brochureholder udendørs er tæt på hovedindgangen. Det er oftest her der største trafik foregår, og har du lukket vil når besøgende kommer forbi, vil de stadig kunne finde oplysninger via brochurer og kataloger som du har ophængt i en brochureholder udendørs.

 

Køb brochureholder udendørs online til billig pris

 

Hvem kan bestille udendørs brochureholder på www.globifix.com?...

Det kan alle og enhver, og alle kan bestille online her på siden. Det er både Nemt og Hurtigt at bestille brochureholder udendørs på globifix.com og vi leverer med service der virker før og efter en handel. Køber du varer for under 999,- opkræver vi et mindre beløb for fragten, er din samlet ordre over tilbyder vi Gratis fragt med samme hurtige levering og service. Vores hjemmeside kører på en sikker SSL krypteret server, samt er vi godkendt at e-mærket der sikre en sikker handel. Med andre ord, en sikker og god handel!