GRATIS FRAGT o/999,- DKK ekskl. moms Køb salgsløsninger online eller via kundeservice Bredt sortiment Køb alt i indpakning, bæreposer, prismærkning online Handel 24/7 Online salg af butiksinventar med hurtig levering Hurtig levering Fortryder du dit køb hos Globifix Returret Vi har gode kundeanmeldelser  Service der virker! Du får altid en god handel hos GlobifixNår du handler hos os vil vi gerne have din feedbackFem stjernet kundeanmeldelserLæs vores kundeanmeldelser Seriøs service hos globifix.com E-mærket sikre dig sikker handel på danske webshopsDansk firma Vi er et dansk firma der leverer salgsfremmende løsninger


Min indkøbskurv

0 vare(r) - 0,00 DKK
Ordrer inden kl. 11:00
afsendes med levering indenfor 1-2 hverdage

» GRATIS FRAGT
på ordrer over 999,- DKK ekskl. moms

T: 0045 6177 7675 | E: info@globifix.com

Search Site

Køleder

Her på siden har vi et stort udvalg af køleder til bl.a. vip afspærring og kundeføring.

Afspærringsmateriel der er flot og smart der fås i mange varianter med hurtig levering. Blandt vores sortiment har vi de populære stolper hvor et flot reb hænger på tværs og dermed holder styr på store menneskemængder. Stolper med reb er velegnet som vip afspærring ved store arrangementer og fås i flere farve varianter. På globifix.com har du mulighed for at købe vip afspærring som komplet sæt med stolper og reb samt udbygge med enkeltdele efter behov. Har du eksempelvis behov for 3 stolper og 2 reb, bestiller du blot et sæt køleder samt ekstra stolpe og reb. Desuden har vi også et lille beslag til montering på væg hvorved du kan fastgøre rebet og derfra starte vip afspærring. Leder du efter afspæringsbånd har vi et udvalg af flere varianter med enten, rødt, blåt eller sort udtrækningsbånd der kan fastgøres på stolper og væg. På hvert afspæringsbånd kan du udbygge din afspærring i 4 forskellige retninger for derved af få afspærret hele det ønsket område. Denne form for afspærring er velegnet når der skal holdes styr på køen i lufthavn, reception, bank, messe, billetkontrol og lignende. Afspærringsbånd fås også med et A4 skilteholder, hvor du let kan videregiver informationer til mennesker i køen. Køb vip afspærring med reb samt afspærringsbånd til gode priser, mængderabat samt gratis fragt og få leveret dit køsystem direkte til døren.

Køleder og køsystemer - KompletVip afspærring - Køb online på globifix.com

 

1 til 9 ud af 53

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 9 ud af 53

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Hvad kan køleder gøre for dig…

Med køleder får du mulighed for, at afspærre områder og derved holde styr på kunder og større menneskemængder. Du kan med et køsystem guide kunder i den rigtige retning, så de får en god oplevelse når de handler og besøger dig.

 

Hvad skal du brug afspærringsbånd til…

Et stort udvalg af køleder hos Globifix, fås med afspærringsbånd så du let kan bygge dit eget køsystem, der passer til forskellige formationer. Du kan på globifix.com købe køleder med bånd som enkelte produkter for derved, at tilpasse køsystem med tiden som behovet udvikler sig. Afspærringsbånd kan monteres på stander eller væg – model stander er med bånd på toppen, med et udtræk på 170 cm samt plads til fastgørelse af andet bånd fra 3 vinkler. Vi har i vores sortiment gjort det let, at bestille køleder med bånd og samlet forskellige varianter i komplette kasser. Ens for hver komplet køleder, er et køsystem med to flotte stander samt to afspærringsbånd på toppen – ønsker du, at udvide med eksempelvis, hvor det ene bånd går over på væggen, har vi et vægbeslag præcis til formål.

 

De mange muligheder du får med afspærringsbånd, gør denne form for køsystem velegnet til næsten ethvert formål. Eksempelvis i lufthavne hvor systemet kan tilpasses efter perioder med skiftende menneskemængder. Banker, hvor der skal tages afstand til kunder der ekspederes. Spisesteder, hvor køleder guider køen fordi de mange produkter inden de kommer til betaling. Museer, hvor afspærringsbånd kan forhindre, at besøgende går for tæt på de udstillede genstande. Eventparker, hvor køsystem holder styr på de store menneskemængder – og kan tilpasses med kø længder efter sæson perioden.

 

Hvornår skal du bruge vip afspærring…

Køleder med reb / tov går under betegnelsen - vip afspærring. Et flot køsystem der er velegnet til tidsbegrænset arrangementer og event, hvor den flotte afspærring holder styr på gæster og besøgende. Vip afspærring er stander der fås i silver, guld og sort, med matchende top, hvor tov der kan fastgøres hele vejen rundt. Tov med hægter fås i forskellige farver, så du kan få den helt rette vip afspærring til dit arrangement. Vi har også her gjort det muligt, at bestille komplet køsystem med tov – let og hurtig. Et vægbeslag der fås i enten silver, guld og sort så du kan starte vip afspærring fra væggen over til stander osv.

 

Slå den røde løber ud og opstil vip afspærring på hver sin side, og skab en flot og indbydende velkomst til dine gæster. Du kan sagtens bruge afspærringsstolper igen og igen, og mangler du ved et tilfælde ekstra tov kan det bestilles her på globifix.com

 

Hvorfor bestille køleder, afspærringsbånd og vip afspærring hos Globifix…

Fordi vi er lagerførende med alt køleder der er vist her på webshoppen, det betyder vi kan leverer køleder hurtigt når du mangler en komplet løsning, eller blot et afspærringsbånd til en eksisterende løsning. Vores service sikre, at du få den rette vip afspærring til dit arrangement leveret til tiden med gratis fragt.