GRATIS FRAGT o/999,- DKK ekskl. moms Køb salgsløsninger online eller via kundeservice Bredt sortiment Køb alt i indpakning, bæreposer, prismærkning online Handel 24/7 Online salg af butiksinventar med hurtig levering Hurtig levering Fortryder du dit køb hos Globifix Returret Vi har gode kundeanmeldelser  Service der virker! Du får altid en god handel hos GlobifixNår du handler hos os vil vi gerne have din feedbackFem stjernet kundeanmeldelserLæs vores kundeanmeldelser Seriøs service hos globifix.com E-mærket sikre dig sikker handel på danske webshopsDansk firma Vi er et dansk firma der leverer salgsfremmende løsninger


Min indkøbskurv

0 vare(r) - 0,00 DKK
Ordrer inden kl. 11:00
afsendes med levering indenfor 1-2 hverdage

» GRATIS FRAGT
på ordrer over 999,- DKK ekskl. moms

T: 0045 6177 7675 | E: info@globifix.com

Search Site

Datalister - Hyldeforkanter

Hyldeforkanter & Datalister til hyldeforkanter for prislister og andre produkt informationer.

Datalister er en klar / transparent plastliste med klæbe / tape på bagsiden, samt fås de i forskellige længde og vinkler. Nedenfor på globifix.com har vi blandt andet hyldeforkanter med vinklet skiltning, en skilteholder der er velegnet til placering tæt på gulvet så budskaber bliver synlige overfor modtageren. En lige dataliste anbefales til brug i øjenhøjde og op efter, for et klart og synligt budskab. Derudover har vi i vores sortiment også datalister med et beslag til montering på trådmetal. En type af jern som bl.a. stabelkurve, varekurve samt kurvestativer er fremstillet af, så du også her får mulighed for prisskiltning. Har du spørgsmål til datalister og hyldeforkanter, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice der sidder klar på telefon og mail.

1 til 9 ud af 16

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 9 ud af 16

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Hvilke datalister er mest populære…

For at dække bredt, har vi valgt at lagerfører et bredt sortiment af datalister der passer til hyldeforkanter i forskellige situationer. Her på online shoppen ser du hele udvalget af lige, vinklet, samt hyldeforkanter til trådmetal i flere længder. Men når det så er sagt er der selvfølgelig nogen selvklæbende hyldeforkanter vi sælger mere af end andre, og dem har vi markeret med vores ”populært” mærkat. Grunden til at de er vores bedst sælgende hyldeforkanter skyldes nok, længden samt prisen. Og når datalister let kan klippes / afkortes, er det her man får mest for pengene. Samtidig er det både lige datalister og vinklet forkant display der er repræsenteret som populært, to typer af hyldeforkanter plast der dækker de fleste behov, og med en forkant på 4 cm i højden er der rig mulighed for at skabe en synlig skiltning. Uanset hvilken hyldekant du vælger at bestille, vil du opleve at der kun går 1-2 hverdage før du modtager dine datalister ved hoveddøren – klar til brug!