GRATIS FRAGT o/999,- DKK ekskl. moms Køb salgsløsninger online eller via kundeservice Bredt sortiment Køb alt i indpakning, bæreposer, prismærkning online Handel 24/7 Online salg af butiksinventar med hurtig levering Hurtig levering Fortryder du dit køb hos Globifix Returret Vi har gode kundeanmeldelser  Service der virker! Du får altid en god handel hos GlobifixNår du handler hos os vil vi gerne have din feedbackFem stjernet kundeanmeldelserLæs vores kundeanmeldelser Seriøs service hos globifix.com E-mærket sikre dig sikker handel på danske webshopsDansk firma Vi er et dansk firma der leverer salgsfremmende løsninger


Min indkøbskurv

0 vare(r) - 0,00 DKK
Ordrer inden kl. 11:00
afsendes med levering indenfor 1-2 hverdage

» GRATIS FRAGT
på ordrer over 999,- DKK ekskl. moms

T: 0045 6177 7675 | E: info@globifix.com

Search Site

Skilte

På nedenstående side finder du et pænt udvalg af kontorskilte til gode priser!

Samt henvisninger til vores mange andre skilte her på globifix.com - Vi har her under kontorudstyr valgt at fremhæve skilte der er velegnet til brug på ethvert kontor – det er skilte som brochureholder, visitkortholder, bordskilte og vægskilte. Så har du eksempelvis brochurer på kontoret eller i receptionen, kan du med stor fordel benytte en brochureholder og rå dem oprejst med fremvisning. I enhver kontor bygning er det væsentlig at skilte med informationer omkring rum og lokaler m.m. Derfor finder du et udvalg af skilte til bord og væg i flere størrelser fremstillet i ensartet design af høj kvalitet. Dermed kan du få du ens dørskilte samt bordskilt på receptionsdisken i hele bygningen. Mangler du en holder til visitkort og firmakort finder du også et udvalg her på siden under visitkortholder. Alle visitkortholder er fremstillet af klar materiale og fås med enkelt eller flere rum – Vi har også visitkortholder til vertikal eller horisontalt format type. Alle kontorskilte her i shoppen er lagervare, det gør at vi kan leverer kontorskilte hurtigt fra dag til dag. Har du spørgsmål til et kontorskilt eller anden kontorudstyr, så tøv ikke med at kontakte kundeservice på mail eller telefon.

Køb udvalg af brochureholderKortholder til visitkort og firmakortBordskilte til kontor og receptionVægskilte, dørskilte og navneskilte til kontor - Køb herLoftskilte til kontor og bygninger

 

1 til 9 ud af 114

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 9 ud af 114

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Hvorfor bruge kontorskilte - Her er tre gode grunde…

Med skilte får du som noget af det vigtigste mulighed for, at skilte med rum og lokale information. Få ophængt dørskilte og vægskilte i hele bygningen, så ansatte og besøgende nemt kan finde rundt. Det gælder både dørskilte til møderum, kontorskilte, toiletskilte etc.

 

Vi har her på globifix.com en vægskilte kategori – her finder du de populære dørskilte kaldet x-system. Dette skilte system bygger på ens design og til brug på både bord, dør og som vægskilt, og derved kan du få samme skiltedesign i hele kontorbygningen.

 

Brug brochureholder på kontoret eller i receptionen og få fremvist produktblade og kataloger på en pæn og ordentlig måde. Med brochureholder fra Globifix får du kvalitetsprodukter i mange forskellige design, men ens for alle vores brochureholder er deres evne til at fronte forsiden, så dine brochurer og kataloger altid er synlige og skabe fokus.

 

Vores udvalg af holder til visitkort og firmakort, gør det let at opbevarer dine firmakort indenfor rækkevidde. Sørge for altid at have dine firmakort stående fremme på bord og receptionsdisken, så kunder og besøgende altid har mulighed for at snuppe et med på farten. Et firmakort kan ender alle mulige steder, og i bedste fald udløse et salg og et fremadrettet samarbejde.