GRATIS FRAGT o/999,- DKK ekskl. moms Køb salgsløsninger online eller via kundeservice Bredt sortiment Køb alt i indpakning, bæreposer, prismærkning online Handel 24/7 Online salg af butiksinventar med hurtig levering Hurtig levering Fortryder du dit køb hos Globifix Returret Vi har gode kundeanmeldelser  Service der virker! Du får altid en god handel hos GlobifixNår du handler hos os vil vi gerne have din feedbackFem stjernet kundeanmeldelserLæs vores kundeanmeldelser Seriøs service hos globifix.com E-mærket sikre dig sikker handel på danske webshopsDansk firma Vi er et dansk firma der leverer salgsfremmende løsninger


Min indkøbskurv

0 vare(r) - 0,00 DKK
Ordrer inden kl. 11:00
afsendes med levering indenfor 1-2 hverdage

» GRATIS FRAGT
på ordrer over 999,- DKK ekskl. moms

T: 0045 6177 7675 | E: info@globifix.com

Search Site

Bannere

Køb Roll-up banner og andre banner systemer for markedsføring her på globifix.com

Vi har naturligvis et stort udvalg af de populære Rollups i mange størrelser og forskellige varianter. Har du brug for en billig Roll-up, klare vi også dette lyn hurtigt. Vi anbefaler et banner bredde på 80 cm, da dette skaber den optimale opmærksomhed omkring det trykte budskab. Mangler du Rollups hvor udskiftning af banner er let – Så har vi flere løsninger hvor banneret monteret via klemlister, der let klikkes op og i. Quick-ups er stativer med banner påmonteret via forskellige løsninger. Nogle Quick-ups har klik lister der monteres på banneret for herefter fastgøres på stativet i top og bund. I kategorien tilbehør har vi spot lys til Rollups samt praktiske bæretasker for opbevaring. Har du købt en Roll-up hvor banneret monteres med tape, har vi under tilbehør ekstra tape til udskiftning. Til model Easy kan der tilkøbes ekstra bund-rulle samt topprofil for hurtig udskiftning af markedsføring. Bestil pop up banner med tryk til gode priser online, og har du spørgsmål så tøv ikke med at kontakte kundeservice.

Brug Roll up på messer for markedsføringQuick up banner - Perfekt til messer og konferencerBeachflag og eventflag - Køb online til billige priserTilbehør til Roll-up og Quick-up bannere

 

1 til 9 ud af 98

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 9 ud af 98

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Hvorfor bruge bannere og pop up banner…

Med et banner får du en smart og unik mulighed for synlig markedsføring diverse steder, nemt og bekvemt. Ens for alle vores bannere er den store fleksibilitet, der gør transport fra a til b, let som en leg. Hurtig at stil op og skaber flot fokus om budskabet. Vi forhandler et stort udvalg af kvalitets Roll-ups og andre bannere, og kan tilbyde dem til stærke priser med hurtig levering.  

 

Hvor kan Roll-ups og pop up banner anvendes…

Et markedsføringsbanner kan bruges mange steder. Steder hvor der ønskes at gøre opmærksomhed omkring et budskab på en flot måde. Byd kunder og besøgende velkommen med et opslået banner ved indgang og receptioner. Eller få trykt et banner med information omkring produkter og din virksomheden til brug ved møder og kundebesøg. Pak dine pop up banner og tag dem med på messen, placere dem på synlige steder med fronten mod strømmen og få tiltrukket stor opmærksomhed.