GRATIS FRAGT o/999,- DKK ekskl. moms Køb salgsløsninger online eller via kundeservice Bredt sortiment Køb alt i indpakning, bæreposer, prismærkning online Handel 24/7 Online salg af butiksinventar med hurtig levering Hurtig levering Fortryder du dit køb hos Globifix Returret Vi har gode kundeanmeldelser  Service der virker! Du får altid en god handel hos GlobifixNår du handler hos os vil vi gerne have din feedbackFem stjernet kundeanmeldelserLæs vores kundeanmeldelser Seriøs service hos globifix.com E-mærket sikre dig sikker handel på danske webshopsDansk firma Vi er et dansk firma der leverer salgsfremmende løsninger


Min indkøbskurv

0 vare(r) - 0,00 DKK
Ordrer inden kl. 11:00
afsendes med levering indenfor 1-2 hverdage

» GRATIS FRAGT
på ordrer over 999,- DKK ekskl. moms

T: 0045 6177 7675 | E: info@globifix.com

Search Site

Messediske

Mangler du en sammenklappelig messedisk, klar til at tag med på messer og events.

- Så har vi her på siden et udvalg af smarte messediske til gode priser. Vi har også sammenklappelige diske hvor der ikke behøves tryk, bl.a. den populære Flex disk med top plade samt holder til brochurer og kataloger på fronten. Har du brug for en messedisk / glasmontre med plads til udstilling af varer på messen – Circle er en sammenklappelig messedisk med gennemsigtige paneler i rund format. Her er det muligt at udstille produkter på en virkelig pæn måde, samtidig har Circle en top plade så den kan bruges som disk. Til mange af de transportable messediske kan der tilkøbes praktiske opbevaringstasker, der gør diske nemt at transportere til og fra messen. Køb messedisk online i webshoppen og få gratis fragt ved 999,- DKK (ekskl. moms) og hurtig levering.

Transportable diske - Perfekt som messediskSmarte bæretasker til messediske - Høj kvalitet

 

1 til 9 ud af 17

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 9 ud af 17

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Hvorfor skal du bruge en messedisk ved messer og event?...

Ved at have en messedisk med på messe, får du et samlingssted hvor du og dine besøgende kan mødes og en dialog kan tage form. Med en messedisk får du også muligheden for, at få en reklamesøjle på din stand. Her kan du få trykt dine budskaber og få dem fremvist på en pæn og ordentlig måde. En messedisk kan også være samlingspunktet for din opbevaring af ekstra brochurer, kataloger, visitkort og andre salgsartikler som du skal bruge på messen. Der er nemlig ved mange af vores messediske en eller to hylder i selve messedisken, til netop opbevaring af dette. Alle de diske til messe brug du ser her på online siden globifix.com kan slås sammen så de let kan tages under armen og transporteres. Det gør det både nemt at slå op når du ankommer til messen samt at klap messedisken sammen igen efter endt messe. Der medfølger en praktisk bæretaske til mange af vores messediske, velegnet til opbevaring når disken ikke er i brug. Har du spørgsmål en messedisk eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte kundeservice på mail og telefon.

 

Køb messediske online på globifix.com til gode priser

 

Hvor hurtigt kan en messedisk leveres?...

Vi er lagerførende med alle viste messediske på her online shoppen globifix.com – Det vil sige, at har vi din bestilling på en disk inden kl. 11:00 på en hverdag, afsender vi med levering indenfor 1-2 hverdage. Vi tilbyder ikke tryk på vores messediske, så hvis du ønsker tryk skal du selv stå for dette. Bestiller du messeudstyr for mere end 999,- ekskl. moms får du gratis fragt direkte til døren.

 

Billig messedisk med sammenklappelig funktion - Køb billige messediske her

 

Hvordan bestiller du en messedisk hos Globifix?...

Det kan du såmænd gøre her på online shoppen, når du har tiden til det. Vores hjemmeside er nemlig åben for handel 24/7 hele året rundt. Du finder blot den messedisk du ønske skal med på din næste messe, ligger den i kurv og gennemfører bestillingen ved kassen – det er faktisk rigtig nemt. Vil du hellere lave din bestilling ved at tale med os, så taster du blot 6177 7675 på din telefon. Så kommer du nemlig igennem til vores kundeservice der sidder klar i åbningstiden. Vi glæder os til at høre fra dig, og hjælpe med dit messeudstyr!