GRATIS FRAGT o/999,- DKK ekskl. moms Køb salgsløsninger online eller via kundeservice Bredt sortiment Køb alt i indpakning, bæreposer, prismærkning online Handel 24/7 Online salg af butiksinventar med hurtig levering Hurtig levering Fortryder du dit køb hos Globifix Returret Vi har gode kundeanmeldelser  Service der virker! Du får altid en god handel hos GlobifixNår du handler hos os vil vi gerne have din feedbackFem stjernet kundeanmeldelserLæs vores kundeanmeldelser Seriøs service hos globifix.com E-mærket sikre dig sikker handel på danske webshopsDansk firma Vi er et dansk firma der leverer salgsfremmende løsninger


Min indkøbskurv

0 vare(r) - 0,00 DKK
Ordrer inden kl. 11:00
afsendes med levering indenfor 1-2 hverdage

» GRATIS FRAGT
på ordrer over 999,- DKK ekskl. moms

T: 0045 6177 7675 | E: info@globifix.com

Search Site

Infoskabe

Leder du efter opslagsskabe til informationer og plakater, så finder du et stort udvalg af infoskabe her

Vi har infoskabe i mange varianter der alle er fremstillet af slagkraftige materialer med smarte detaljer. Detaljer som lås der sikre, at budskaber altid er uberørt og fremstår klart og tydeligt. Desuden fås nogle af opslagsskabe med LED lys, så ophængt informationer er synlig både dag og nat. Brug udendørs skabe til et ethvert skilte formål, på steder hvor du har behov for fremvisning af skiftende informationer. Bl.a. vores udvalg har vi de populære infoskabe med whiteboard og magnet – her får du rig mulighed for, at skrive informationer på infotavlen samt ophæng af papir i skabet. Har du blot brug for opslagsskabe til stifter finder du også dette på nedenstående side. Infoskabe i denne model fås i 4 forskellige størrelser med plads til enten 4, 6, 9 eller 12 stk. papir i A4 format. Har du brug for ophæng af plakater i skabe, har vi udendørs skabe præcis til formålet. Opslagsskabe til plakater fås i mål som passer til A4, A3, A2, 50 X 70 cm, A1 og 70 X 100 cm – let at montere og klar til brug. Køb infoskabe til gode priser – mængderabat – gratis fragt – dag til dag levering.

1 til 9 ud af 20

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 9 ud af 20

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Hvad kan infoskabe bruges til…

Infoskabe der fås på globifix.com – er velegnet til skiltning med informationer i enhver givende situation. Brug dem som udendørs skabe for synlig info alle døgnets timer, eller som opslagsskabe ved indgange og receptioner. Infoskabe fås i mange mål og flere varianter med smarte detaljer.

 

Hvilket infoskab skal du vælge…

Det rette valg af opslagsskabe skal tages på baggrund af de behov der stilles for, at kunne videregive informationer korrekt. Har du behov for et skab til ophæng af papir, kan du sagtens nøjes med et skab hvor bagpladen er af filt og derfor egnet til stifter, eller en type opslagsskabe til stifter og magneter. I sortimentet fås også infoskabe til whiteboard penne og magneter – her kan du formidle informationer hurtig i skabet og samtidig sørger for de forbliver uændret via nøgle lås.

 

Alle opslagsskabe er forsynet med lås der sikre, at informationer altid fremstår klart og tydeligt overfor modtagerne. Dette gør infoskabe velegnet til brug udendørs, samt har vi også udendørs skabe med LED belysning – perfekt til formålet, hvor informationer bliver oplyst på valgte tidspunkter.

 

Skal du bruge opslagsskabe til fremvisning af plakater, finder du et udvalg her på shoppen globifix.com – En type der fås i flere mål og har beslag til fastholde plakat i skabet. Også her er infoskabet forsynet med lås, så du trygt kan ophænge plakat-skabet udendørs.

 

Hvor bruges infoskabe…

Opslagsskabe bruges eksempelvis i indgange ved lejeboliger, hvor i skabet kan fremgå vigtige informationer overfor lejer og besøgende. Vi sælger også infoskabe til større offentlige institutioner, såsom sygehuse, skoler og børnehaver – her er infoskabe helt perfekt og kan både bruges udendørs og indendørs med informationer. Udendørs skabe bruges også på mange byggepladser, her er det specielt de store opslagsskabe der bruges til nyttige informationer, bl.a. med oversigt over pladsen.

 

Hvornår vil du kunne modtage et infoskab…

Vi leverer hurtigt et opslagsskab fra lageret til den angivne adresse på bestillingen. Samtlige skabe er lagervarer og kan derfor afsendes samme hverdag, hvis vi har din bestilling inden kl. 11:00 – Desuden tilbyder vi mængderabat, så skal du bruge flere infoskabe kan du gøre en ekstra god handel på online shoppen. Handler du produkter for mere end 999,- leverer vi gratis til en dansk adresse.