GRATIS FRAGT o/999,- DKK ekskl. moms Køb salgsløsninger online eller via kundeservice Bredt sortiment Køb alt i indpakning, bæreposer, prismærkning online Handel 24/7 Online salg af butiksinventar med hurtig levering Hurtig levering Fortryder du dit køb hos Globifix Returret Vi har gode kundeanmeldelser  Service der virker! Du får altid en god handel hos GlobifixNår du handler hos os vil vi gerne have din feedbackFem stjernet kundeanmeldelserLæs vores kundeanmeldelser Seriøs service hos globifix.com E-mærket sikre dig sikker handel på danske webshopsDansk firma Vi er et dansk firma der leverer salgsfremmende løsninger


Min indkøbskurv

0 vare(r) - 0,00 DKK
Ordrer inden kl. 11:00
afsendes med levering indenfor 1-2 hverdage

» GRATIS FRAGT
på ordrer over 999,- DKK ekskl. moms

T: 0045 6177 7675 | E: info@globifix.com

Search Site

Plakatrammer - 100 X 140 cm

Store plakatrammer på 100 X 140 cm plakater finder du her på siden.

Vi har salg af rammer til store formattyper til gode priser og gratis fragt. Blandt vores udvalg af store snaprammer har vi de populære rammer med klik-system der let åbnes for udskiftning af budskab. Alle sådanne produkter leveres med en beskyttende PET frontplade, en plade der er fremstillet af gennemsigtig plast materiale af tyk og kraftig kvalitet. Store plakatrammer bruges oftest til skiltning udendørs, og er du så uheldig at miste en PET frontplade i blæsevejret, kan du tilkøbe ekstra plader her på globifix.com – med hurtig levering. Leder du efter de smarte skinner til papirophæng, så har vi her på siden en model til 100 eller 150 cm bredt papir. Skal du bruge væg-skinne til ophæng af papir og plakater i andre mål, har vi dem liggende i de andre kategorier fordel efter mål. Køb store plakatrammer her og kom hurtigt i gang med din skiltning.

6 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter faldende

6 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Hvor kan du købe Ramme 100 x 140 cm?

Du kan købe rammer 100 x 140 cm online på globifix.com – Vi har et flot udvalg af store billederammer i smart design, velegnet til ophæng udendørs og indendørs. Vores rammer er forsynet med det smarte kliksystem der gør det let at udskifte indholdet hurtigt. Alle rammer 100 x 140 leveres med en beskyttende antirefleks PET plade, en klar plastplade der sættes på ydersiden / fronten af indsatte plakat og billede. Der medfølger skurer og plugs til de fleste store billederammer hos os så du nemt kan montere din nye ramme på væggen. Vi er lagerførende med alle viste rammer 100 x 140 cm, og kan derfor levere hurtigt fra dag til dag, og tilbyde gratis fragt på ordrer over 999,- ekskl. moms.

 

Det smart ved store billedrammer 100x140 cm fra Globifix

Vores udvalg af store billederammer 100 x 140 cm, sikre at du kan få ophængt dine billeder og plakater der hvor du vil. Vi har smarte løsninger af store billederammer samt plakatlister og udendørs rammer der tåler vind og vejr. Vores plakatlister bliver fastgjort i top og bund på plakaten, hvorpå toppen er der øjer til ophæng på væg eller loft. De smarte plakatlister fås i forskellige profil tykkelser, alt efter hvor langt skinnen skal gribe fast om indsatte plakat og banner. I vores sortiment har vi også en skinne til papir ophæng på 100 cm. En væg skinne der er forsynet med et smart kuglesystem, der går det let at skyde et papir op i skinne hvorefter det fastholdes i skinne. Ønsker du at tage papiret ud ad skinne igen? Gøres det let ved at holde papiret skrå og ryk forsigtig.

 

Hvilken Ramme 100 x 140 cm er mest populær?

Det er helt klart vores Crown ramme 100 x 140 cm, en rigtig bestseller hos Globifix. Denne type ramme er fremstillet i et tyndt design på kun 1,3 cm og har en kant på 33 mm i flot mat sort med lidt struktur. Rammen er også med det smarte klik-system der gør det let at udskifte billede og plakat hvis nødvendigt. En ramme 100 x 140 der tager sig flot ud hvor som helst og let at montere på væggen. Bestil store billederammer online på globifix.com og få leveret hurtigt dag til dag!

 

Ramme 100x140 cm i flot design - Køb ramme 100x140 online her

 

Hvad er klik-system på Ramme 100 x 140 cm?

Klik-system på rammer fra Globifix, betyder i alt sin enkelthed, at selve kanten på rammen er forsynet med klik åbning og klik lukning. Du tager blot fat i kanten og åbner den, hvorefter du tager den beskyttende plastplade ud, indsætter herefter dit billede og sætter plastpladen på fronten. Klik til sidst rammen i igen, og nu holder kanten fast på indsatte billede – enkelt og flot. Har du spørgsmål til rammer hos Globifix, kan du altid kontakte kundeservice på mail eller telefon.